SLANK, FIT OG FLOT FIGUR

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

SLANK, FIT OG FLOT FIGUR

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

HVILKEN KOSTPLAN SKAL JEG VÆLGE

KETO ELLER MAKRO - HVILKEN ER BEDST?

HVAD ER KETO (made easy og short): Keto er en kostplan/livssstil hvor du bruger dit fedtstofskifte som kilde til energi fremfor glucoseforbrændingen som er kroppens primære energikilde. Kosten består primært af fedt, protein = din vægt x 0.83 og kulhydrater i form af 20 kalorier som grønne grønsager. Kroppen vil herefter skifte til kun forbrænde fedt.

Fordele: Du taber dig hurtigt, og føler ingen sult. Maden er superlækker fordi du skal spise store mænger af fedt. For nogle vil keto være perfekt, fordi de har svært ved at forbrænde kulhydrater og vil føle at de kan spise lækker mad. Du skal IKKE tælle kulhydrater på denne kostplan, men skal leve efter principper. Velegnet til de der ikke gider at veje sin mad. 

Ulemper: Du skal holde dig dil denne kostlivsstil og kan under ingen omstændigheder spise andre former for kulhydrater - heller ikke en sjælden gang i mellem. For nogel kan dette være en meget striks levevis, der føles meget begrænset, især i højtider. Der kan opstå keto-flu, hvis man ikke starter korrekt.. 

VARIATIONER: Der findes en variant kaldet LCHF, hvor fokus ligger på at spise meget få kulhydrater, men den er ikke så striks som ægte keto. Forskellen er at din krop ikke kommer i ketose, altså kører fuldstændig på fedtforbrænding, men du vil her ligge i underskud af kulhydrater. Fordi du således kører på glucoseforbrændingen kan det være nødvendigt at tælle dine kcal. 

LIne vil sætte dig ind i hvoran du starter denne kostplan op, hvad du SKAL gøre for ikke at få keto-flu, og hvordan du undgår at din energi fuldstændig kolapser mens du tømmer dine depoter for overskud af kulhydrater. 

HVAD ER MAKRO: 

Når man taler om kostplan med "makro-fordeling" så betyder det, at man indeler sin fordeling af proteiner, fedt og kulhydrater i procenter. Således at man planlægger at spise f.eks at 40% består af proteiner, 40% kulhydrater og 20% af fedt. 

I Makro-systemet skal du ligge i underskud af kcal  for at tabe dig, (Line vil udregne for dig hvor mange kcal du kan spise). Men du må ikke ligge så lavt at du ikke har energi til hverdagen. Spiser du for lidt, vil din krop sænke forbrændingen efter et stykke tid. 

Line vil lave et kostprogram for dig som passer til dig, og som justeres løbende, mens du taber dig. Line tager højde for, at alle ALTID kommer til en platform, hvor de ikke taber sig mere. Det Line er EKSPERT i er, at få dit vægttab igang igen med snedige fif og variationer. Dit vægtab vil således være en proces der konstant justeres. 

Fordel: De fleste vil sige cheat-day. Selvom denne kostplan er ret snorlige, så vil du til tider blive sendt ud og spise en "stor burger med det hele". Du vil ikke være sulten og have mange måltider i løbet af en dag. 

Ulempe: Du skal have mange måltider i løbet af en dag! 

Der er forskel på at være PÅ KUR/DIÆT eller at holde sin vægt. Vil du tabe dig skal du være indstillet på at du skal spise anderledes. Fortsætter du som altid, vil du få det resultat du altid har haft, og vender du tilbage til "same old" så vil du komme tilbage til samme resultat. 

Det er derfor at Line har stort fokus på en livsstilsændring også. 

TAL MED LINE OM HVORDAN DU KAN TABE DIG BEDST (TRYK HER for at kontakte Line for en samtale)