SLANK, FIT OG FLOT FIGUR

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

SLANK, FIT OG FLOT FIGUR

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

BESTIL DEN KROP/FIGUR DU GERNE VIL HAVE

Vil du vil have "en mere" opstrammet figur, - enten all round eller specfikke områder af din figur,  - så kan træning give dig dette. Det er dog vigtigt at være afklaret med, hvad du præcis vil opmå kontra hvor meget tid, du vil/kan investere.

Vil du tabe x kg skal du fokusere på kost 80% og træning 20%.

Vil du gerne have opstrammet din figur, have en mere symmetrisk figur, bygge facon specielle steder så er det kost 60% og træning 40%.

Hvad enten du vil have en opstrammet krop/figur, det fit look så er det træning med modstand (vægte/elastikker) du skal fokus på!

Line kan sætte et "skræddersyet" kost-træningsprogram sammen til dig, hvor du målrettet kan arbejde mod det du gerne vil. Hos Line får du ikke bare træning og kost, hun kommer hele vejen rundt om, hvadd er skal til for dig, for at du får resultaer - og hvad der kan forhindre dig i at opnå dem. 

DIN KOST ER OGSÅ EN DEL AF DIN TRÆNING

Hvad vi spiser gør en STOR forskel også i forhold til træning, enten hvis du vil tabe dig,  - eller hvis du har fokus på at "ommøblere" din krop. Vores kost skaber energi, ernærer kroppen og holder forbrændingen kørende - også fedtforbrændingen. Et samarbejde mellem kost og træning giver hurtigere resultater, der bl.a. sørger for, at du ikke går død i træning. 

Vil du optimere din figur med f.eks.: Baller af stål, definerede lår, definerede muskler på arme og skuldre f.eks så er det træningen der er afgørende! 

Det betyder ikke, at du skal flytte ind i et fitness Center, rydde kalenderen eller "gå fanatisk fitnessamok". De der fortsætter med at træne lidt hele tiden, vil til enhver tid slå de, der går fitness-amok for en tid. Både mentalt og med fysiske resultater.

3 TING DER SKABER RESULTATER

1) Du skal have et træningsprogram, der passer til dig

2) Du skal træne

3) Du skal blive ved med at træne.

HVOR MEGET skal du træne? Det kommer meget an på dit udgangspunkt og hvad du vil opnå. Line kan fortælle dig hvad du skal gøre og hvad du skal forvente i forhold til din træning Det goe' er, at træning altid betaler sig ....hvis du gør det der skal til!!

Resultater af træning kommer ikke på 3 dage, og heller ikke hvis du træner lidt her og der - holder lange pauser.

Du vil få resultater hvis du blive VED - VED - VED OG VED.

HVORDAN KAN DU BLIVE "SÅN-EN" DER BLIVER VED?

Hvordan du kan blive ved,- uanset hvilke forhindringer du møder, - det er præcis den viden og de reskaber du får af Line på MAKE IT HAPPEN med BIKINIEKSPRESSEN, sammen med en unik livsforandrende mindsætproces kaldet Time4mytime (læs mer TRYK HER)

At evne at blive ved forandrede Lines liv markant - såvel som andre tidligere deltagere (læs mere om hvad de skrev TRYK HER)

Line fortæller selv: Det har tilført mig en fantastisk livsglæde og tilfredshed at blive "sån-en" der blever ved og får resultatet der ses og mærkes. At jeg hurtigt  kan "hoppede på hesten igen" i pressede perioder, ikke mister mit fokus eller motivation. Jeg havde aldrig troet at det kunne blive så let for mig,  at holde min vægt, figur og fysiske form. Jeg troede om mig selv, at den type var jeg ikke og at det nok også var for sent!

 

MAKE IT HAPPEN med BIKINIEKSPRESSEN vil Line guide dig, og kunne hjælpe dig med at få dit resultat FORDI hun kender dit mål, hun lærer dig hvordan du skal træne, hvordan du skal spise, hvordan du får det hele til at passe ind i hverdagen, hvordan du fastholder fokus og motivation.

KLIK HER:  Hvis du gerne vil med den 12, februar .