SLANK, FIT OG FLOT FIGUR

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

SLANK, FIT OG FLOT FIGUR

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

MIND YOUR MINDSÆT

Vi er hvad vi tænker, - og ud af disse tanker skaber vi handlinger. Bag vores tanker og handlinger findes grobunden,- nemlig vores intentioner, lyst og behov. Vi har en livslangt depot af livsopfattelse vi har sparet op gennem hele livet, og ofte er vi ikke klar over, at dette foregår på et ubevidst plan.

Hvis der bag enhver handling ligger en tanke - betyder det så også, at der efter en tanke opstår en handling? Vi er heldigvis  mere end vores tanker - tanker udspringer nemig på baggrund for følelser, lyster og kropslige sansninger.

Hvad skal du bruge dette til? Når vi gerne vil ændre på vores vaner, er vi nødt til at kikke på vores daglige handlinger. Skal vi ommøblere på vaner, og så skal vi forbi handlinger og ind hvor grobunden for disse er, nemlig følelser, lyst og sansning som samlet repræsenterer hvad vi kalder "mindsæt" - altså hvordan vi har programmeret os selv. Det gør nemkig meget lettere at få et mindsæt der passer til målsætning, i stedet for at kæmpe unødig kamp mod sig selv.

Derfor er der også fokus på at få det mindsæt der sikrer at du når i mål i dette onlineprogram - og dette foregår med et fantastik onlineprogram, der tager dig igennem indsigt, redskaber og aha-oplevelser.

Velkommen til Time4MYtime universet - et kraftfuldt program der er skabt for at skabe forandring, hvor du sidder i førersædet og bestemmer.