SLANK, FIT OG FLOT FIGUR

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

SLANK, FIT OG FLOT FIGUR

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

FÅ DIN TRÆNING TIL AT VIRKE FOR DIG OG DIN LIVSSTIL

Det kan føles som en sur pligt at træne, noget man gør, fordi man er bange for konsekvensen af "ikke at gøre det".

Line kan ikke pille ved loven om årsag og virkning, men hun kan hjælpe med at finde den træningsform, der gør det sjovt, let og energifyldt. 

Som udgangspunkt skal du ikke gøre noget som helst, som du ikke har lyst til - eller hænger dig ud af halsen.

Kan man få resultater uden træne/fysisk udfoldelse, hvis man gerne vil tabe sig? Som udgangspunkt ja, du må bare nødvendigvis være mere strikt med din kost, men det kan sagtens lade sig gøre.

 

 

KAN MAN VÆLGE KUN AT TABE SIG MED TRÆNING?

For os alle gælder det, at du kan vælge, hviket mål du vil når, men du kan ikke vælge, om det du gør vil give dig det resultat, du vil have. Line kan fortælle dig, hvad du skal gøre og spise for at få dit mål. Der er altid (som i altid!!!) en grund til at vil ikke taber os, eller at vi ikke får resultater af vores træning, vi kender den bare ikke! Men hvad nu hvis du gjorde?

Hvad nu hvis du viste PRÆCIS, hvad du skulle gøre for at tabe dig, få den krop/figur/fysisk form som, DU føler passer til dig?

HVAD VILLE DET VÆRE VÆRD FOR DIG?

Er du med på MAKE IT HAPPEN med BIKINIEKSPRESSEN, så vil Line fokuser på, at du når dit mål, ved at fortælle dig hvad der skal til ... og du får også-- råt for udsødet - af vide, hvad der ikke virker!!!

Line er dog kun budbringernen - heller ikke hun kun kan forhandle med kcal, tyndeloven, loven om årsag og virkning - de er hvad de er -eller give dispensation. Men hun er stormester i hvordan de fungerer og hvordan du får dem til at virke for dig i forhold til det, du vil opnå.

HVAD VIRKER FOR DIG? Line arbejder udfra en NO ONE SIZE tilgang, hvilket betyder, at hun kan hjælpe dig med at din træning kommer til at passe dig, derfor stiller hun dig en masse sprøgsmål i starten, så hun kan få dig godt på vej mod dine dine resultater.

DU er velkommen til at få en gratis personlig samtale med Line inden onlineforløbet, TRYK HER for at få en aftale.