SLANK, FIT OG FLOT FIGUR

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

SLANK, FIT OG FLOT FIGUR

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

FIND DIT NIVEAU

I MAKE IT HAPPEN med BIKINIEKSPRESSEN findes der 3 forskellig definationer af træning: 

BEVÆGELSE: Til de deltagere der ikke kan træne på grund af fysiske begrænsninger. Hvis dette er tilfældet vil Line sammen med den enkelte deltager finde alternativer.

FYSISK UDFOLDELSE: Til de der gerne vil benytte hverdagen fysiske mulihgeder (cykle, løbe, trapper, energiske gåture etc) - dette henvender sig til de med vægttab, som primært mål

TRÆNING: Til de, der gerne vil have opstrammet deres figur og have en stærkere krop - enten med eller uden et væfttabsmål. I denne kategori findes der 5 forskellige programmer, alt fra coretræning, Cardio, specifik træning af specifikke områder.

I MAKE IT HAPPEN med BIKINIEKSPRESSEN er der  - i den del der handler om træning -  programmer og instruktion i  træning til hjemme med elastikker, egen kropsvægt og programmer til de, der gerne træne i Fitness Center. Der er både begynderprogrammer, let mere avanceret og programmer til de. der allerede træner og gerne vil udfordres mere.

Du vil indledningsvis blive bedt om at udfylde et spørgeskema, som Line efterfølgende ser og kommenterer på og vil blive rådgivet om, hvordan du skal sætte dit program sammen. I det 6 uger forløbet varer og har  du løbende kontakt til Line via FB. Line kommer desuden også med ekstra indslag på FB om træning, ligesom hun under hele forløbet spørger til hvordan det går.