SLANK, FIT OG FLOT FIGUR

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

SLANK, FIT OG FLOT FIGUR

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

SHARON WILSON NIELSEN,

Sharon bor i Californien og har et krævede arbejde og med en del transporttid. På trods af at Sharon er helbredsmæssigt udfordret og ofte er træt, var det stadig muligt for hende at deltage i BIKINIEKSPRESSEN og være en del af FB-gruppen. 

LÆS NEDENFOR - om Sharons udbytte af Bikiniekspressen:

Sharon Nielsen Wilson

Bikiniekspressen var for mig ikke endnu en slankekur og træningsprogram, der kun fokuserede ”på hvordan", istedet blev jeg udfordret personligt til finde og definere mit  ”hvorfor” i forhold til mit mål som udgangspunkt, definere min værdi af dette mål, så jeg bedre kunne finde integrere en ny livsstil i min hverdag.

Igennem forløbet opbyggede jeg endvidere en indgående indsigt i, hvordan jeg kan inkludere min kost og træning i en hverdag, der passer til mig. Jeg ved rigtig meget om kost men opdagede her en ny vinkel, som også kommer til at have indflydelse på mit helbred generelt. Jeg fandt også ud af, hvordan min version af træning skulle foregå i forhold til min travle hverdag og fysisk begrænsede mulighed for at træne.

Jeg må virkelig sige, at succes og resultater er ”all about the mindsæt”, hvilket jeg aldrig har koblet til noget med kost og træning tidligere. I hele mindsætprocesse Time4mytime faciliterer Line også her et struktureret program med en kognitiv tilgang for at sikre, at deltagerne når deres egne individuelle mål og derfra oplever en indre som ydre forandring.

Line og FB-gruppen er en stor del af denne meget personlige rejse – hvilket ikke kun er en kæmpe support - men i høj grad også bidrager til nye livsforandrende indsigter og for mig skabte personlig empowerment til at skabe den varig forandring og livsstil, jeg som var hele intentionen i begyndelsen

Stort tak til Line