SLANK, FIT OG FLOT FIGUR

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

SLANK, FIT OG FLOT FIGUR

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

HVAD DU FÅR UD AF DET 6 UGERS ONLINEFORLØB

MAKE IT HAPPEN med BIKINIEKSPRESSEN er et onlineforløb på 6 uger. 

Inkl i de 6 ugers online forløb er:

OPDSÆTNING AF DIT INDIVIDUELLE FORLØB. Du får personlig feedback af din Line, der således kan rådgive dig under hele forløbet ud fra dette.

COACHING I PROCESSEN: Forløbet sætter en livsstilændring i gang, Line har derfor også inkluderet "procesforståelse", hvilket betyder, at du udover redskaber, indsigter, viden også vil kunne "se dig selv på sidelinien som vidne og her få dine egne dyrbare aha-oplevelser.

SELVINDSIGT:  Et omfattende 6 ugers selvudvikligskursus i det mindsæt og den livssti med formålet at skabe en forandringsproces med kompetencer og viden som redskaber til at skabe varige resultater med den vægt, figur og krop, du mener passer dig. 

FIT MINDSÆT Et særligt modul, der bl,a, inkluderer selvdisciplin, livsværdier og at finde sin identitet i fysisk udfoldelse/træning. Denne del af kurset er en øjenåbner for, hvordan du mentalt holder dit mål og fokus i din træning, hvordan du bliver en "sån-en" der gør det. 

ZERO2ALL-IN: Er et system der tager dig fra sofa, manglende overskud/lyst til at inkludere træning/fysisk udfoldelse i dit liv på en brugervenlig måde. Der er inkluderet også adskillige træningsplaner, hvad enten du træner hjemme, gerne vil træne cardio, vægttræning eller finde din egen version af fysisk udfoldelse. - er du i tvivl .. så spørger du bare Line (det er derfor der er begrænsede antal deltagere).

BLIV DIN EGEN KOSTVEJLEDER: Et grundlæggende kursus i hvad du skal vide, bruge og gøre, spise for selv at sammensætte din kostplan. Systemet tager udgangspunkt i din egen energiforbrænding, og du vil få et skema over dine "tal" som du fremover kan bruge uanset vægt. De

Du lærer også om fast-track til fedtforbrænding. Line tager dig ved hånden i de første uger af kostomlægning (hvis du ønsker dette) og viser dig trine for trin hvad du skal gøre. Du vil med garanti ikke føle sult og vil heller ikke opleve at din energi dropper.

Du vil grundlæggende blive undervist i, hvordan du ikke skal være afhængig af en kur, men du selv skaber en kostlivsstil. I de 6 ugers onlineforløb vil du desuden blive undervist i, hvordan det påvirker os at "gå i proces" når vi forsøger at lægge vores livsstil og vaner om.

Du vil blive inviteret til at deltage i en lukket FB-gruppe med mulighed for at stille spørgsmål til Line gennem hele ugen.

LIne holder hver uge FB live om ugens tema i Time4mytime og følger også op på både kost og træning og du kan også her stille spørgsmål til Line. 

Efter de 6 uger - følger Line dig på FB i yderligere 6 ugers "afterlife", så du får integreret din nye livsstil i din hverdag. 

MAKE IT HAPPEN med BIKINIEKSPRESSEN vil du (når corona er slut) modtage en særlig invitation til at deltage en en af Lines særlige Lifequality Bootcamp LQBC på Costa Del Sol i Spanien til en ganske særlig pris.

VÆR OPMÆRKSOM PÅ, AT BIKINIEKSPRESSEN HAR ET BEGRÆNSET ANTAL DELTAGERE.