SLANK, FIT OG FLOT FIGUR

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

SLANK, FIT OG FLOT FIGUR

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

KUNSTEN AT FINDE TID TIL SIG SELV

Mange kvinder ofrer ofte tid til sig selv for at passe job, familie, være der for andre osv.. De tilsidesætter sig selv igen og igen tænker de, at "der kommer en dag hvor".... men dagen ikke kom af sig selv til at brug tid på noget, der betyder rigtig meget for mange af os kvinder, - nemlig vores fysiske udseende. 

At have den vægt og figur vi selv føler passer til os, er vigtig del af livskvaliten og det kan godt file på selvtilfredsheden, selvværdet, selvtilliden IKKE at være tilfreds, og der opstår ofte en lille gnavende utilfredshed, når vi konfronterer os selv med vores vægt/figur enten i spejlet, på vægten, når vi tænker på bikinien, mv

MAKE IT HAPPEN med BIKINIEKSPRESSEN fokuserer på at vise vejen tilbage til dig selv.... ikke kun med kost og træning, men alt det der får hele sådan en proces til at lykkes.

Det bliver ofte tager for givet, at "man da bare" vender hele hverdagen  op og ned og fra dag et, og er i stand til at ændre vaner og kost, finde tid til at træne, mobilisere handlekraft og holde skruen i vandet til resultatet tikker ind.

I onlineforløbet Bikiniekspressen findes nemlig et særligt koncept: Time4Mytime der trin for trin viser, hvordan du sagtens kan tage tid til dig, uden det betyder at du forsømmer dit job, børn, mand, venner, hund, hjem mv. 

Time4Mytime er en selvudviklingsrejse med aha-oplevelser, der bidrager til at tænke og handle udfra indre tanke-livsstil (mindsæt), hvor vi på et bevidst og powerfuldt plan tager kontrol over vores tanker og handlinger, opdager og udskifter ubevidste vaner og handlinger  til en bevidst, målrettet, fokuseret livsførelse.

For at iværksætte projekt tabe sig og få vores version af en flot figur,  starte en rejse, der også involverer vaner, comfortzone, identitet, selvopfattelse mv. 

Derfor er Time4MYtime et "overflødighedshorn" af reskaber, viden og en process, der styrker vores selvindsigt ved bl.a. at selvmotivering, styke handlekraft i forhold til selvprioritet, selvdisciplin til at holde en aftale med sig selv, viljestyrke til at holde ud. 

Tidligere deltagere skrev, at de ikke havde regnet med, at Time4Mytime havde så stor en effekt i forhold til deres proces 

TRYK HER og læs hvordan tidligere deltagere skrev. 

TRYK HER for tilmelding til MAKE IT HAPPEN med BIKINIEKSPRESSEN.