SLANK, FIT OG FLOT FIGUR

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

SLANK, FIT OG FLOT FIGUR

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

Henriette Kofod, 49 år

Henriette var en af de første der deltog i LIFEQUALITY BOOTCAMP, (LQBC) i Spanien 

I dag er LQBC blevet til onlineforløbet MAKE IT HAPPEN med Bikiniekspressen. 

LQBC vil fortsat være et tilbud efter corona, men bliver en kombination af retreat og bootcamp og kun for de som har deltaget på en af Bikiniekspressens onlineforløb. 

Læs her nedenfor hvordan Henriette opdagede, hvad der skulle til for hende for at tabe sig,  være med på  LQBC, og værdien af et "fit mindsæt".

Henriette Kofoed, 49 år,

Jeg har tidligere haft personlige trænere, fået kostprogrammer og været på bootcamps, men intet som rykkede i nærheden af Lines Lifequality Bootcamp.

Med tiden røg der bare et par kg på her og der, og langsomt har jeg gået og fundet undskyldninger, som “man bliver jo også ældre”... “det var noget andet, da man var ung”.. osv osv..

Noget der irriterede mig seriøst var, at jeg havde meget tøj i min garderoben, som jeg bare ikke længere kunne passe. Jeg skulle til at købe bukser med stretch i, der ovenikøbet pludselig var højtaljede, for ikke konstant at blive mindet om den delle, der pludselig havde sneet sig ud over bukserne, der måtte gøres noget!!

Jeg har altid tidligere været vant til at have en fin krop, som jeg kunne være stolt af. Har også haft fokus på at leve sundt og træne. Men må nok erkende, at lige pludselig føltes det bare ikke som om, at det var nok. Det jeg plejede at gøre, virkede ikke mere.

Line er over 50 og havde da også, trods en slank figur, fået lidt fylde i taljen og på lårene. Men pludselig en dag, hvor jeg er forbi hende, ser jeg hende stå med både talje og figur, der var imponerende forandret på så kort tid. Hun rykkede sig markant og mere end jeg nogen sinde havde gjort, både på energiniveauet og sandelig også på figuren. Jeg ved, at hun ikke trænede før, men lige pludselig begyndte den mere "fit figur" at vise sig.. .på kun 3 mdr... Jeg blev nysgerrig og lyttede mere intenst til Lines forandring, kostplanen, det træningsprogram og det fit mindsæt, der gav hende resultater, jeg måtte vide mere om hendes Bootcamp.

Jeg, der var sikker på, at jeg levede SÅ SUNDT oplevede, at jeg nogen steder fik alt for meget og for det meste spise faktisk alt for lidt! Mest af alt var jeg nok på den ene side kalorieforstrækket og på den anden side, var der vist kalorier der vist ikke helt talt!!

Alle mine gamle overbevisninger om rigtigt og forkert blev udskiftet med en helt ny livsstil, jeg skulle nemlig til at spise en masse mad og var godt nok skeptisk i starten, men det viste sig, at jeg faktisk fik mere og mere energi og så skete det endelig: Jeg begyndte at tabe mig, der hvor jeg gerne ville. Jeg kunne mærke, at jeg blev stærkere. Fik mere energi til at træne. Jeg blev helt høj af det.

En af de ting der overraskede mig meget med Lifequality Bootcamp, var Power Transformation programmet. Det er svært at sætte ord på, hvad der skete der, men bagefter følte jeg mig fornyet. Gammelt stress var udvasket. Jeg er af type meget ansvarsbevidst og kunne mærke, at mange år som den ansvarsfulde single mor, faktisk var tungt at bære på. Power Transformation gav mig adgang til at opnå en ny ro og læne mig mere ind i mig selv. Det har givet mig mange redskaber. Noget der minder mig om, hvorfor jeg gør det her, hvem jeg gør det for (MIG) og HVAD mit mål er.

Hele Bootcampen var bygget op omkring hvad JEG havde af præferencer. Hvad MINE mål var, og der blev kigget på mig og lyttet til mig. Det var ikke mig, der blev sat i et program som alle andre også fik.

Nu flere mdr efter kan jeg også sige, at min oplevelse er en succeshistorie. Jeg tog på skiferie i skibukser, jeg ikke har kunnet passe i 8 år. Jeg træner passioneret og spiser mig så mæt, at jeg ikke tænker på de søde sager i hverdagen. Det jeg oplevede på bootcampen og endnu mere da jeg kom hjem, var følelsen af psykisk at have kontrol og være max fyldt op af min egen energi.

For mig har Lifequality Bootcamp været lige det jeg manglede, for at finde min nøgle til, hvad jeg skal gøre for at holde mig fit og energifuld. Jeg har i flere år ledt højt og lavt for at finde dem og det, der kunne give mig hele pakken: Energi og overskud, en stærk krop, flot opstrammet figur, forbrænding der virker, mæt hver dag, ingen sukkertrang.. jeg kunne blive ved. Jeg ledte efter Lines Lifequality Bootcamp.

Jeg er så fuld af glæde og kan kun give mine varmeste anbefalinger til Lifequality Bootcamp- som er af en kaliber, jeg aldrig har mødt før. Til Line og hendes Power Transformation, der vækkede min passion og livsglæde.

Af hjertet tak til Line