SLANK, FIT OG FLOT FIGUR

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

SLANK, FIT OG FLOT FIGUR

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

Sabina Gry Ringheim, Folkeskolelærer

Sabina har deltaget på onlineforløbet BIKINIEKSPRESSEN Time4Mytime. 

Sabina havde givet op og troede ikke på at hun kunne tabe sig, efter hun havde taget 22 kg på. Sabina tabte sig 15 kg med Bikiniekspressen, opdagede hvordan hendes mindsæt kunne give hende selvdisciplin og at hun ikke behøvede at væres sulten, at det gør en forskel at have en med på sidelinien, der guider under hele forløbet... ikke kun med kosten men også ALT det der sker i os og omkring os, når vi gennemgår den forandringsproces, som et vægttab er.

LÆS hvad hun selv fortæller nedenfor.

TABTE 15 KG - selvom jeg havde mistet troen på, at jeg kunne.

Før jeg startede på Bikiniekspressen, var jeg kommet til det sted i mit liv, hvor jeg mere eller mindre havde givet op. På to år havde jeg taget  22 kg på, og jeg havde ad flere omgange forsøgt at komme af med de ekstra kilo gennem forskellige kure. Problemet var, at der ikke gik lang tid før, at jeg var i stort et kalorieunderskud, at jeg blev alt for sulten og droppede "at være på kur". 

Det fik mig til at miste troen på, om jeg nogensinde kunne tabe mig og komme tilbage til den vægt, jeg tidligere havde. Jeg så et billede af mig selv fra sommeren 2020, og blev ked af det jeg så, og kunne da mærke, at der skulle ske en stor forandring, hvis det skulle lykkes for mig at tabe mig.

Jeg valgte Line og Bikinieskpressen, fordi Line så mig, hvor jeg var. Hun respekterede mine grænser, og hun guidede mig til at tro på, at jeg sagtens kunne klare det. Line havde en plan og en kæmpe entusiasme, og jeg kunne mærke, at hun var dygtig og virkeligt brændte for det hun gør, og at hun virkeligt lyttede til mig. Jeg opdagede hurtigt, at hvis jeg "bare gjorde det Line sagde", så havde det en kæmpe effekt. Jeg fulgte hendes råd 100 %.

Jeg har virkeligt været glad for være med på onlineforløbet Bikiniekspressen, fordi jeg igennem dette forløb blev helt tydelig omkring mit mål og  grunden ti,l at jeg har dette mål. Jeg blev klar over, hvad jeg måtte yde og at det har en pris at nå sit mål, at jeg ville opleve at  ”bekæmpe drager” undervejs, som jeg skulle være på vagt overfor.

Hele forløbet med bikiniekspressen, hjalp mig til at skabe fokus, og en sidegevinsten for mig var, at jeg kom ind i en FB gruppe med andre, som kæmpede side om side med mig, og som jeg kunne sparre med undervejs. Det var supermotiverende at se, hvordan de andre også kæmpede, og jeg kunne mærke, at det gav mig yderligere blod på tanden til at fortsætte.

Efter Bikiniekspressen føler jeg, at jeg er blevet ”sådan en fit én”, som ikke bruger mig selv som skraldespand, men som i stedet tænker på kroppen som en maskine, som skal plejes og have det gode brændstof, så at jeg kan være den bedste udgave af mig. På 14 uger tabte jeg 15 kg, og jeg er superstolt af min præstation, og føler mig meget mere tilpas i min krop. Jeg er gået 2 tøjstørrelser ned og kan lide det, jeg ser i spejlet.

Jeg ville ikke have klaret det uden at have Line og hendes rygsæk med redskaber i ryggen. Hun har virkeligt hjulpet mig til at finde min indre styrke og tro på, at jeg kan komme helt i mål, og jeg føler nu, at jeg har fået redskaber at vedligeholde mit mål.

Det, der overraskede mig allermest i forløbet var, at jeg godt kunne undvære sukker, jeg ikke behøver at være sulten, for at tabe mig. Det har været så dejligt at mærke, at jeg kunne tabe mig, imens jeg var mæt, og fordi jeg var mæt, følte jeg ingen trang til sukker.

Jeg kunne ønske for alle, som har brug for en forandring, at de finder en person i deres liv, som kan hjælpe dem til at finde ind på den vej, som fører dem til deres mål.

Det er det Line og Bikiniekspressen Time4Mytime været for mig.