SLANK, FIT OG FLOT FIGUR

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

SLANK, FIT OG FLOT FIGUR

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

PRAKTISK INFO og FAQ

HVORDAN KOMMER JEG MED PÅ BIKINIEKSPRESSEN? TRYK HER - så kan du bede om at blive kontaktet når næste hold starter (formentlig i maj)

HVORDAN VED JEG, OM DET ER NOGET FOR MIG? Hvis du har et ønske og et mål om, at du gerne vil tabe dig og/eller har en vision om, at du gerne vil gøre noget for din krop og figur, men har svært ved at finde tiden, svært ved at lykkes, føler at du spiser sundt og træner men det virker ikke, let taber fokus og motivation, ikke gider at overtræne og spise som en fugl osv så kan onlinekuret MAKE IT HAPPEN med BIKINIEKSPRESSEN, hjælpe dig med at knække koden og få vedvarende resultater (TRYK HER for mere info)

Du er også velkommen til at ringe til Line og få en uforpligtende samtale (SMS 20720731 med navn og tidspunkt for hvornår Line kan ringe til dig)

HVEM HENVENDER DETTE KURSUS SIG TIL: Dette kursus er KUN for kvinder og fortrinsvis for kvinder efter 40+, der gerne vil passe på sig selv, finde tiden, motivation, redskaber. Gerne vil udfordre sig selv og føler at de gerne igennem et selvudviklingskursus med fokus på både mindsæt, kostvaner, træning, sund livsstil.

Du skal have et ønske om at bruge mere tid på dig selv og din krop

Du kan have ønske om enten vægttab, cm tab, om at få opstrammet din figur, få en stærkere krop og ønske gerne at vil vide hvad der skal til, for at du kan fastholde dit resultat.

DET KURSUS  NOGET FOR DIG HVISHvis du ikke er indstille på bruge to timer om ugen påskabe din forandring eller at du ikke er indstillet på at udfordre dig selv. 

SKAL MAN VÆRE ET TEKNISK GENI FOR AT DELTAGE? Nej bestemt ikke, du kan deltage i kurset enten fra din computer eller mobil: Du modtager et link til kurset og derfra opretter  dig om bruger (med email du opgav ved købet, et password  - og så har du adgang - dog først efter den 12, februar, 

HVAD NU HVIS JEG FORTRYDER? Jeg giver dig fortrydelsesret indtil kursusstart, hvor du så kan bede om at få penge tilbage. 

HVAD NU HVIS ... så spørger du bare Line, så hjælper hun dig.

HVORDAN FÅR JEG DET TIL AT PASSE IND I MIN HVERDAG? Du kan se modulerne når det passer dig.

HVORDAN FOREGÅR FORLØBET sån rent praktisk? Hver uge bliver der frigivet et modul med ugens tem. Hvert modul er indelt i lektioner af en overskuelig varighed. Til hver lektion kan du fordybe dig ved at besvare en opgave. Line følger med og giver dig kommentarer til hvert modul. Vi arbejder både med mindsæt, kost, træning og livsstil i hver uge, LIne holder således FB-live hvor hun tager ugens tema op og desuden de temaer hun kan se er aktuelle fra FB-gruppen. 

Forløbet er indelt i 3 faser af hver 2 uger: En opstartsfase, en overgangsfase og forandringsfase. Line fortæller dig i øvrigt også om det at gå igennem en forandringsfase, hvor du vil kunne genkende dine udfordringer i de forskellige faser og måske også få nogle gode AHA oplever med, hvorfor det tidligere måske har været svært at komme i mål (både vægtab/træning såvel som andre mål)

FB-GRUPPEN: Du bliver inviteret til den lukkede FB gruppe: MAKE IT HAPPEN, som KUN er for deltagerne på dette onlineforløb. Du vil her møde øvrige deltagere og I kan sammen med Line frit tale om den proces I går igennem. Line kommer desuden løbende med indlæg, og sørger for, at alle deltagere befinder sig godt. Alle deltager er forpligtet til at fastholde fuld fortrolighed om hvad der bliver sagt i BIKINIEKSPRESSEN. 

FB-LIVE. Line holde FB live en gang om ugen i 60 min: Alle deltager kan både kommentere og stille spørgsmål. Kan du ikke deltage, bliver forløbet optaget. I