SLANK, FIT OG FLOT FIGUR

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

SLANK, FIT OG FLOT FIGUR

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

VIL DU TABE DIG?

TEST DIG SELV OM DU MENER DET: 

A) HVORDAN VILLE DET VÆRE, HVIS DU  ALDRIG TABTE DIG? ALDRIG FIK DEN FIGUR DU GERNE VIL HAVE? Hvis du til næste år læste om de der var med på MAKE IT HAPPEN med BIKINIEKSPRESSEN, der strålende fortalte om deres forløb, og du tænkte: Det kunne være mig!

B) PRØV AT FORESTILLE DIG, AT DU HAR TABT DE EKSTRA KG DU GERNE VIL AF MED, kunne se dig selv i spejlet og være glad, stolt og tilfreds med det du så? Passe dit tøj og din bikini, føle at du din vægt/krop/figur var som den skulle være.  At det blev bemærket fra andre at du havde tabt dig?

 

LÆS OM DU ER PRIMÆRT NEGATIV ELLER POSITIV MOTIVERET

A)PRIMÆRT NEGATIV MOTIVERET: Oplevede du måske at blive ked af det, ærgelig eller skuffet (eller andre følelser) det ville være svært at acceptere, at du aldrig kommer til at tabe dig (eller du tager mere på), og at det ønske du har nu, aldrig vil blive opfyldt, at det ville og måske allerede påvirker din livskvalitet, dit selvbillede?

B) POSITIV MOTIVERET:  Hvordan var det at forestille dig, at du havde tabt dig? Hvilke oplevelser eller følelser vakte det i dig? Hvis du oplevede at det var næsteN var for godt til at være sandt, men det ville tilføre dig en værdi, som var værd at kæmpe for, så er du primær positiv motiveret.

Hvad bruger man det til? Du kan bruge det til at mærke efter hvad, hvordan og hvor meget det betyder for dig Det er nemlig ikke ualmindeligt, at vi lever både med et ønske og smerte, men gemmer det væk og stadig undrer os over, at vi ikke bare tager os sammen og just do it. 

DET SVÆRESTE VED AT TABE SIG, ER AT TAGE BESLUTNINGEN OG FØLGE DEN TIL DØRS - HANDLE PÅ DET. 

At erklære at NU ER DET NU - jeg vil mig - jeg vil have kæmpe for mig. Det letteste er at leve med det, blive ved med at udskyde det, men vid at det tærer på din livskvalitet og selvrespekt. 

LINES MOTTO ER: KAMP TIL STREGEN ACCEPT HELE VEJEN. 

Så når du er klar til at gå i gang, så inkluder accept som en del af processen, at du nødvendigvis må kæmpe for dig og at du skal acceptere at finde dit egen "rigtig for dig" version og være tro mod den.

Kan du sige JA JEG ER KLAR OG VIL KÆMPE FOR MIG - så TRYK HER og kom med på det 6 ugers livsforandrende onlinekursus