SLANK, FIT OG FLOT FIGUR

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

SLANK, FIT OG FLOT FIGUR

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

HVAD VILLE ET VARIGT RESULTAT VÆRE VÆRD FOR DIG?

Hvor fedt ville være endelig at være tilfreds med din vægt, stolt og glad for din figur og krop? Hvilken værdi ville det have for dig? Hvordan ville det føles?

 At du viste præcis hvad du skulle gøre for at vedligeholde din vægt og figur?

Ikke længere behøvede at opleve frustration over, at det du gjorde ikke virkedee ller føle, at du hele tiden er på kur, men aldrig rigtig nåede i mål?

Oplevede at det var let at holde kursen og fastholde det resultat du havde kæmpet for at få?

Ville det være bare "nice to have" eller en ønskedrøm, der virkelig vil tilføre dig livsglæde? 

Hvis du føler at det virkelig betyder noget for dig, så kan du komme med på onlineforløbet MAKE IT HAPPEN med BIKINIEKSPRESSEN hvor formået er at skabe RESULTATER og vise hvordan du også kan få varige resultater, hvor knækker koden på, hvad præcis der skal til for dig. 

På dette onlinekursus får du OGSÅ  kostplaner/træningsplaner, men i høj grad  også ALT DET der skal til for at de virker for dig, for at gennemføre og nå målet.

Du får redskaber og viden til hvordan du får det til at fungere i en travl hverdag og hvordan du holder fokus og motivation.

TRYK HER og læs hvad tidligere deltagere sagde at deltage på BIKINIEKSPRESSEN med Line

TRYK HER for mere info om hvad du kan forvente gennem onlineforløbets 6 uger.

"> TRYK HER for tilmelding til MAKE IT HAPPEN med BIKINIEKSPRESSEN

VIL DU GERNE VIDE OM DET ER NOGET FOR DIG? Send SMS til Line på 20720731 med tekst: Vil gerne høre mere om Bikiniekspressen, dit navn og hvornår du bedst kan træffes, så ringer Line til dig