SLANK, FIT OG FLOT FIGUR

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

SLANK, FIT OG FLOT FIGUR

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

BIKINIEKSPRESSEN GØR EN FORSKEL! Min krop er mit vidne

Jeg har i 20 år arbejdet med at hjælpe kvinder til at ”få den krop og figur, som de gerne ville have, alt imens jeg havde travlt gennem flere år med egen virksomhed, med at tage adskillige uddannelser, med familie og fritid – du kender det måske selv – Ja så lige pludselig en dag opdagede jeg, at jeg havde taget 10 kg på, - og de havde altså ikke placeret sig D E R, hvor det ser kønt ud.

BARE IKKE TILFREDS MERE! Måske skulle jeg bare acceptere, at jeg var blevet ældre, var kommet i overgangsalderen, at min ungdom var længe væk og så finde en ny garderobe.. (str 34 var nu blevet str 40 der sad lidt for stramt). De mange år uden hensyntagen til mit eget fysisk jeg kunne mærkes: Jeg var ganske enkelt i mit livs dårligste form og jeg kunne mærke, at det gnavede på min livsglæde. Jeg kendte ikke mig selv mere og jeg ville have ”mig” tilbage.

KUNSTEN AT MAKE IT HAPPEN En af mine største udfordringer var, at jeg var blevet vant til ”ikke at prioritere mig selv”, at der altid var noget, der forhindrende mig, og hvis jeg endelig kom i gang med ”projekt-tab-mig/tilbage- i-form”, så dukkede overbevisningen om, at det var for sent op igen og igen. Mens jeg tog mig af alle andre i min klinik – kunne ikke finde mit eget ”make it happen”. I stedet for var jeg groet fast i at forsømme mig selv. TID TIL LINE En af mine største forhindringer var at jeg altid obstruerede mig selv, fordi ”noget skete” og jeg opdagede ikke hvad dette var. At aldrig havde tid, og hvis tiden viste sig -tja så var jeg ikke et piv motiveret. En dag efter endnu en mit-tøj-passer-ikke-klagesang, introducerede min vægttrænspassionerede mand (jeg var særligt immun overfor hans træningsglæde – vægte var soo not me) mig for en særlig dygtig Personlig Træner i Spanien, og hun evnende at vække min mig! Da jeg mødte hende første gang, spurgte hun mig, hvad jeg ville .. og jeg mumlede et svar med en masse ”ikke’r”. Jeg kan ikke hjælpe dig, hvis du ikke ved hvad du vil, sagde hun til mig. Jeg indså der, at jeg gerne ville have resultatet, men også var bange for hvad det krævede og derved udskød: Slut – nu er det nu, kom så Line, vil du eller vil du blive ved med at klynke?

MIT WAKE-UP CALL En solrig dag i Spanien vågnede jeg op: Helt ærligt Line – du er mastercoach!! Pludselig så jeg for mit indre, at det koncept, jeg havde arbejdet i årevis om mindsæt, burde bruges lige til at jeg fik downloadet et fit mindsæt! Så jeg startede med at selvcoache mig selv og jeg mødte min personlige træner Monica igen med re-boostet mindsæt: Jeg kunne mærke, at jeg var toptunet og SÅ KLAR, jeg havde arbejdet med mit motivationsgrundlag, udskiftet mine ”ikke-mål” – med en skarp vision, der kunne mærkes ned i tæerne, aftalt med mig selv, hvad jeg ville have i forhold til, hvad jeg var villig til at betale … og meget meget mere. Jeg fik træningsprogram med en tilhørende kostplan, der passede til det jeg ville opnå, og da jeg landede i DK et par dage efter, startede HELT fra bunden – jeg trænede med kosteskaft og 1-kg vægte og jeg spiste uden at blive sulten.

DEN STORE FORSKEL …var, at jeg havde fået et bulldåser-mindsæt: Intet kunne stoppe mig, ikke i et fanatisk overdræv, men det jeg aldrig havde kunne gøre før – blev let og sjov og jeg mærkede en brusende glæde og håb, med dette kunne jeg desuden håndtere hverdagens mange udfordringer og stopklodser (såsom at brække en tå) 6 uger efter besøgte jeg min træner igen i Spanien, og da hun så mig udbrød hun: WOW hvad er der sket med dig? Jeg havde nemlig tabt 6 kg og det kunne tydeligt ses på min krop, at jeg trænede, den var nemlig blevet ”hejst op” og strammet ind hist og pist. Jeg var nu tilbage til str 36 og det gav blod på tanden, jeg hævede barren og flyttede målet.

SÅN-EN DER LEVER FIT. Det var ikke kun min krop, der var blevet forandret – JEG var forandret, min nye fit livsstil var nu blevet en naturlig del af min identitet, nu var jeg sån-en der levede fit og kunne lide det. Min forandring kunne ses og fra at høre kommentarer såsom ”ja-ja det har jeg også prøvet” -det virker ikke hørte jeg nu: ”Øh.. hvad har du gjort?” Men det er jo også let for dig, fordi du er sån-en! Jaa – hvilket jeg bestemt ikke var før, men hvad jeg absolut var ved at blive.

ALLE SKAL DA HAVE MULIGHEDEN Jeg er da nødt til at dele med andre, give andre den samme mulighed som jeg havde oplevet. Derfor arrangerede jeg den første Lifequality Bootcamp (LQBC) 5 dage på Costa Del Sol i Spanien i samarbejde med min træner Monica.. Jeg underviste i det mindsætsprogram, som dengang hed Power Transformation (den opgraderet version hedder Time4mytime), og sammen med Monica, havde vi fokus på at give den viden og de redskaber som deltagerne havde brug for i forhold til deres personlige ambitioner og ønsker. En af deltagernes mænd ringede og spurgte efterfølgende: Hvad har du gjort ved min kone? Hun er jo helt forandret, jeg har aldrig set hende så glad. Hun fik bare samme medicin som mig, hun fandt sit ”the missing link” til endelig glad for sin vægt og stolt og tilfreds med sin figur.

THE AFTERLIFE Jeg har levet denne fit livsstil i snart 5 år. I dag er jeg tilbage i str 34, min krop er stærk, og jeg er i ekstrem god form. Havde jeg vist, at jeg kunne nå til det resultat, jeg har i dag, havde jeg ikke troet på det! Jeg bryder i den grad janteloven ved at tillade mig selv at være tilfreds og stolt af, at jeg som 55-årig gå fra zero til all in. Jeg der troede, at det var for sent for mig at tabe mig og igen være glad og stolt af min krop. Jeg der var i ultradårlig fysisk form,- var efter et år i stand til at tage en uddannelse som personlig træner. Jeg har kørt dette koncept i flere år og alle melder ud, at de er ret overrasket over, hvad det gør at inkludere mindsætsprogrammet Time4mytime., at de aldrig havde troet, at det var så vigtigt. Hvilket også er min egen historie og konklusion: At vi skal have både hovedet og hjertet med. Jeg har derfor samlet alt min 25 årig viden som alternativ behandler, som coach, kostvejleder, psykoterapeut og nu også som Personlig træner og samlet det i et onlineforløb: MAKE IT HAPPEN med Bikiniekspressen nemlig: At hjælpe kvinde med at blive tilfreds med deres vægt, glad og stolt af deres krop, så de ikke behøver at tro at det er for sent eller umuligt .

HVAD MED DiG? Ja hvad med dig? Har du læst så langt, så tænker jeg, at du også selv gerne vil finde ”dit missing link” til at måske tabe dig, få den figur du syntes passer dig? Finde ud af hvad der skal til for dig i dit liv, for at du også kan blive en sån-en der sagtens kan!

DU KAN OGSÅ SAGTNES Hvad skal der til for dig? Vil du have min hjælp til at få ALT min viden, mine redskaber, mine erfaring og support så du også opnå dit personlige mål og ønske om at få den vægt, krop og figur, der er lige dig. Kan jeg, kan du også du – derfor inviterer jeg dig til at få de redskaber og den viden du har brug for ved at deltage i MAKE IT HAPPEN med BIKINIEKSPRESSEN (Læs mere her)

DE 3 SUCCESKRITERIER • At du opdager, hvad der virker for dig , og hvad der absolut ikke er dig i forhold til kost, træning og livsstil. Ellers er det er som at tage andres medicin, den er ikke ordineret til dig! • At hele dit indre tanke setup arbejder med dig og ikke imod dig i forhold til at tabe dig, træne og leve sundt og fit – derfor har Bikiniekspressen inkluderet mindsætsprogrammet Time4Mytime. • At når du har ekspert-support har du 70% større chance for nå et mål som kostændring, træning og holde vægten? -derfor er MAKE IT HAPPEN med Bikiniekspressen et 6 ugers forløb, hvor du ved at der er ”nogen” med på sidelinien.

VIL DU VIDE MEGET MERE? Vil du vide mere om MAKE IT HAPPEN med BIKINIEKSPRESSEN, så tryk HER Vil du vide mere om min faglige baggrund eller hvem jeg er, så tryk HER Vil du vide mere om mindsætsprogrammet Time4mytime, så tryk HER Vil du vide mere om Fit lifestyle – træning, så tryk HER Vil du vide mere om kost og vægtabsprogrammet, så tryk HER Vil du vide mere om Lifequality Bootcamps i Spanien, så tryk HER Vil du høre om hvad andre sagde bagefter, så tryk HER

DET ER LET AT LEVE FIT - også i ferien

Mange oplever, at det at leve fit, sundt. Altså passe på sig selv og sin krop, er et angstrengende foretagende. At man skal være fanatisk besat for at holde den fit livsstil. At "de der fitnesstosser" umuligt kan unde sig selv at nyde livet. Man skal da have lov til at tage helt fri - især når man har ferie.

HVAD NU HVIS! .......det i virkeligheden var let og naturlig at leve fit? Hvad nu hvis det rent faktisk IKKE var forbundet med anstrengelse og følelsen af, at forsage det gode liv? Hvad nu hvis det faktisk faldt helt naturligt.... også i ferien? Selvom jeg er på ferie, spiser og træner jeg stadig “som jeg plejer”. Fordi det er en del af mig - min livsstil. Sån pr automatik! Tror faktisk, at jeg ikke længere husker det anderledes. Det er nemlig blevet let og naturligt. Nøgleordet ligger i at integrere livsstilen, finde symbiosen... stoppe angreb af diæter/kurer/træningsflip, hvor hjertet ikke er med. Hvor anstrengelserne virker som modhager og selvet er ved at blive kvalt. Kvalt ved at blive proppet ned i en kasse, der ikke passer. Derfor vil ferie føles som et frirum. Endelig nyde livet. Slippe for tvangstankerne om hvordan “man bør” leve. Underbevidstheden skriger efter en vej ud af kunne-skulle-burde. Lad mig være!!! Det er ikke mig! Uanset hvordan vi definerer vores livsstil mht kost og motion bør det være en naturlig del af os. Ikke et skrækscenarie eller et ideal der skal leves op til.

ER DET TANKEN, DER TÆLLER? Jeg er overbevist om, at vi alle i bund og grund vil os selv det bedste. Når hverdagen trækker os rundt i manegen, er der masser af de gode, bedre og bedste intentioner. Altså senere... I vores tanker vil vi gerne tro på, at vi passer på os selv. Vi har ihvertfald ikke lyst til at opdage, at det gør vi faktisk overhovedet ikke. Fordi hvad er alternativet? At opdage at man misvedligeholder sin krop slider på selvrespekten.

KENDER DU DET? Kompetent på job, elsket af sin familie og venner ....... men hader mig selv. Fordi jeg er et svin med min krop, var der en kvinde der engang fortalte mig: Jeg vil så gerne have “styr på mig” sagde hun. Jeg kan ikke holde mig selv ud! Jeg kan kun kortvarigt få gang i at leve sundt og træne. Det er som om magelighed og hader- -min-krop er i konstant kamp med hinanden, fortalte hun mig. Udfordringen for mange er, at når den sidste dråbe af “kan ikke holde min krop ud” flyder over, så opstår der en eksplosiv energi til at jumpstarte alt det, man forstiller sig burde være en kontinuerlig del af hverdagen. Der iværksættes en imponerende indsats, men den holder ikke i længden. Hvorfor er det så svært at “just do it”? Ovenstående kvinde fortalte: "Jeg forstår simpelthen ikke mig selv. Jeg vil det gerne alt det rigtige, - men jeg stopper altid. Det irriterer mig. Og slider på mit selvværd.

MOTIVATION FRA HJERTET Det der ofte mangler er en nænsom tilgang. Måske finde et motivationsgrundlag der taler fra hjertet istedet for udgangspunktet er at selvkritikken flyder over. Hvilket jeg selv kan skrive under på. Hvad enten træningsmenuen står på “lidt men godt” eller “fuld kraft frem”, så er det samme indre mekanismer af motivation, der skal drive værket. Det er nemlig ikke nok “bare at handle på det” - lave en plan - sætte et mål. Er hjertet ikke med, og lever vi ikke udfra en ægte autentisk overbevisning, baseret på livsværdier. Så vil alle diæter/kure/træningsprogrammer have en udløbsdato. Heldigvis!!! Fordi den rest af selvrespekt vi har tilbage, vil råbe stop!! Lade selvværdet få ånderum og plads til at værne om vores krop. Fra hjertet være bevist om, hvordan vi passer på os. Derfra sætte agendaen for vores egenversion af "fit mig"

DERFOR ER DET LET FOR MIG Jeg hører tit, at det er lettere at leve fit, fordi jeg er mig. Det er let for mig.. Men ikke lettere end det er for alle andre. Vist lever jeg udra det jeg underviser i. At jeg HAR gjort det let at være mig. Forskellen er, at mine overbevisninger - altså min autetiske reason why kommer fra hjertet. At passe på mig, have en stærk krop - selvom jeg er en aldrende klimateriemakrel. Ikke at forråde den krop jeg er blevet givet. Passe på den optimalt. Det er for mig en livskvalitet der får plads. Jeg mærker hvad det giver mig og glæder mig over, at jeg ved præcis hvad jeg skal gøre, for at gøre en forskel. Ikke en kunne/skulle/burde diktat... for-hvis-ikk-så.. Been there done that. Det virkede ikke!! I dag giver jeg tid og plads til, at der ikke behøver at være en “perfect version me”. Ting tager tid - enjoy the ride og bliv god til at spotte og glæde sig over den lille forandring.

HAVDE JEG BARE VIST DETTE FOR LÆNGE SIDEN Flere år er gået nu siden jeg “konverterede” min livssti, men jeg mærkede gevinsten blot efter et år, at aldrig-mere-kur er fuldstændig udraderet! Energifyldt, stærk krop, bedre form end ever er blevet en naturlig gevinst. Fordi det der var så svært, blev så naturligt. At det kan være sooo easy og win-win - selv når man er på ferie. Det er måske det. der har overrasket mig mest. “Hvis bare jeg havde vist dette for længe siden” - den tanke lagde grunden for at vise vejen med onlineforløbet MAKE IT HAPPEN med BIKINIEKSPRESSEN, Just do it.., javist... at bare gøre det, det har jeg prøvet masser af gang. Indtil gassen gik af ballonen!! Især når jeg var på ferie. Forskellen er det mindsæt der følger med livsstilen.

DET ER TANKEN. DER TÆLLER At få installeret det mindsæt, der følger med en fit livsstil, er langt lettere end vi tror. Det er ikke super powers eller fanatisme. Det er genvejen til vores autentiske jeg. Derinde hvor vi gør, hvad vi gør fra hjertet. For os selv. Det er en indre power, der allerede findes. Der får sin rettidige plads. ... især også når man er på ferie. Af de rigtige årsager og fordi vi er det værd.

Onlineforløbet MAKE IT HAPPEN med BIKINIEKSPRESSEN starter den 12. februar og kører i 6 uger. Der er kun få pladser og forløbet kører først igen til efteråret. Her får du det mindsæt der understøtter at er let at leve fit