SLANK, FIT OG FLOT FIGUR

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

SLANK, FIT OG FLOT FIGUR

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

FORANDRING EFTER 40+

HVORFOR KROPPEN FORANDRER SIG EFTER 40 +?

Lige før overgangsalderen sker der noget. En kvindekrop bliver pludselig markant anderledes.

Rigtig mange kvinder fortæller, at deres krop opfinder nye fedtdepoter alt imens at figuren går sydpå, ikke mindst opleves frustration når overgangsalderen rammer, frustration over at tage på, selvom de forsøger at spise sundt og bevæge sig mere (evt træne). Alligevel kan det føles som om, at kroppen er blevet immun overfor intense tiltag.

MIN FEDTFORBRÆNDING ER GÅET I STÅ og hverken nytårsfortsæt, sidste nye slankekur eller damebladenes bedst fif virker.

MEN JEG LEVER DA SUNDT!!!

Vi lever alle sundt i DK. Jeg hører masser af kvinder 40+ fortælle: "Jeg spiser da masser af salat og træner, hvorfor bliver jeg ved med at tage på?" Svaret er  Fordi overgangsalderen 40 plus/minus kræver, at den måde du spiser sundt på og den måde du træner på VIRKER for dig, i forhold til hvad du gerne vil opnå.

Udfordringen er at de fleste af os ved hvad der er sundt/usundt, kender til at træne, men ser for sig et noget sort/hvidt billede af hvad der kræves.

JEG HIGHLIGTHER LIGE ET PAR VIGTIGE PUNKTER TIL DIG, DER GERNE VIL JUSTERE PÅ DIN VÆGT OG FIGUR:

Punkt 1: Definerer konkret, hvad du gerne vil opnå. Det kan både syntes let og svært. Det er her at coaching er en uvurderig hjælp. For høje eller udefinerede ambitioner/mål, kan virklelig pine og plage selvopfattelsen. Det går det SÅ meget lettere at vide fra hjertet, sjæl og sind hvad dit autentiske kropsideal.

Punkt 2: Der er altid en pris der skal betales!! Men hvilken pris skal DU betale.  Hvordan får du dit mål til at passe med prisen. Måske skal der forhandles lidt. Justeres på vaner, opfattelser. Der skal måsle en enkel ny aha-oplevelse til. Måske skal en urgammel overbevisning ofres på alteret for at give ny plads til en ny livstil.

Punkt 3: Du behøver ikkee et nyt projekt, blot en justering af din livstil for at nå dit mål. Det er let at ønske sig resultatet, men svært at overskue hvad det betyder i hverdagen. Der er ofte nye regler man skal spille med i forhold til, hvad der virkede mellem 25-40 år. Derfor holder de fleste gode intentioner kun et par uger, inden hverdagen kvæler dem. Når dit autentiske mål er defineret, og du kender indsatsen, så kommer det lange løb... nemlig at få kabalen til at gå op.

Good news: Bare fordi vi er i undergangsalderen betyder det ikke, at vores kroppe behøver at ligne verdens undergang.