SLANK, FIT OG FLOT FIGUR

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

SLANK, FIT OG FLOT FIGUR

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

KOSTPLAN MADE EASY

JEG GØR DET LET FOR ALLE AT LEVE SUNDT.

Fordi "mad er mad"!!! Ud med kure, diæter og bunker af teorier, brug det som inspiration. Mit mål og mission er ikke kun at gøre det "hverdagslet at spise fit", men også at du blive din egen kostvejleder. Jeg synes, at vi gør det svære at sætte vores kost sammen, end det behøver at være. Mit speciale er at undervise dig, så du ved, hvad der skal til FOR DIG. 

FAKTUM ER: DET KOSTER ENEGI AT TRÆNE

Er energikontoen tom, når du trækker i træningstøjet, ja så evner kroppen ganske enkelt ikke at præstere i sammen grad, som når energiniveauet er helt i top. Klart at vi alle kan have en stålfast vilje og tvinge kroppen til at træne hårdt, men kroppen kan bedre præstere, når den får den energi, den skal bruge. Den har flere kræfter at byde ind med og evner at komme sig bedre efter træning. 

Faktum er derfor, at skal du have resultat af din træning, skal der ikke kun være energi tilstede til at brænde af under træningen, men også bagefter din træning.. og resten af dagen. Mad er energi og derfor er det pine-nødvendigt at den får det den skal bruge for "at holde maskineriet" kørende. 

LIGE TIL AT REGNE UD

Det er ganske enkelt et regnstykke, der skal gå op: Mad = energi. 

Måske har du før undret dig over, at du ikke bare tabte dig, når du gik på en skrap kaloriefattig udrensende kur og begyndte at løbe dagligt?

Mange fortæller, at de er sikre på, at deres krop enten har et lavt stofskift eller er gået i stå, ofte er der "bare" tale om en madstrategi, der ikke fungerer. Det er ikke tanken der tæller, det er viden og fakta. 

Jeg kan lære dig, hvordan du let f.eks kan holde din fedtforbrænding i ørenen, uden at blive så sulten at du har lyst til at æde tapetet. 

HVAD-NU-HVIS DU EN GANG FOR ALLE KUNNE FINDE DEN KOSTLIVSSTIL, DER GAV DIG HVAD DU GERNE VILLE?

Det første og mest nærliggende er selvfølgelig, at du ved hvad du vil, og hvorfor.

LÆS MERE OM DETTE: Kunsten at vide hvad du vil

Der findes et utalt af diverse kure og de behøver ikke at være forkerte... men den bedste kostplan, er den der giver dig DET, gerne vil have. 

MERE ENERGI?

VÆGTTAB?

VÆGTTAB SPECIFIKKE STEDER?

ØGET STYRKE?

I det hele taget en optimal fungerende krop, hvor immunsystem, hormonsystem, hud, hår og vitalitet f.eks er så velfungerende, at vi kan kalde det livskvaliltet. 

At vægttræning generelt giver en flot, stærk, energisk og velkormet figur læse mere om HER 

Men for at kroppen kan arbejde optimalt er det ULTRA NØDVENDIGT, at den får den ernæring, der er brug for:

75% af træning er kost. NÅR du spiser og træner så dette passer sammen med dit mål, vil du have den energi du har brug for til at træne. Og kroppen evner at regenere efter træningen. Når vi træner udfordrer vi vores krop. Efter træning skal kroppen så "på arbejde". Den får travlt med at opbygge muskulaturen, skabe fedtforbrændende stationer inde i vores celler.

Til dette behøver den energi. I processen nedbryder den så efterfølgende affaldsstoffer og øger stofskiftet. Man kan sige, at hele kroppen arbejder på højtryk flere døgn efter din træning. 

Det lyder alt sammen flot.. og krævende. Men heldigvis har jeg gjort det let at leve fit. Fordi jeg selv lever fit... ganske let.

Du kan enten komme med på en af mine retreats/bootcamps 

LÆS mere HER ...