SLANK, FIT OG FLOT FIGUR

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

SLANK, FIT OG FLOT FIGUR

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

ET FIT MINDSÆT ER FOR ALLE

MOTIVATION, SELVDISCIPLIN, DRIVE, PASSION, MÅLSÆTNING, UDHOLDENHED, STRATEGI FOR SUCCES etc

Alt sammen kendetegn for de der  - ligesom en Duracellkanin - evner at blive ved og ved og ved samtidig med, at de ligner en nyslået 10'er og oser af overskud. Jublende ræser ud af døren: Jubiii endelig træning. Overskudsagttigt påstår, at de helt klart spiser og træner, fordi de kan lide det, at det giver dem energi, at de stresser at og at når mere i hverdagen. 

TANKER ER EN MUSKEL DER KAN TRÆNES

Der findes lighedstegn mellem mål og indsats! Et mål skal defineres konkret - ellers er der ingen energi til at fastholde værdien af målet, yderligere må der nødvendigvis være tilknyttet en handlingsstrategi og motivation så der kan skabes handlekraft at gøre det, der gøres må kg passion til at gøre det sjovt. Vores ellers gode intentioner vil forblive "en tanke blot", hvis vort mindsæt ikke arbejder med og for os.

Det ulyksagelige er, at får vi ikke lagt handling bag vores intentioner, så opdager vi ikke, at den manglende indsats demonterer al motivaion, drive og passion, hvilket faktisk gør livet tungere at danse med - end at tage kampen op og VINDE STORT.

I just-do-it findes en kæmpe gevinst: RÅ LIVSGLÆDE OG LIVSKVALITET.

Det er rigtig svært at ønske et resultat men samtidig obstruere den indsats, det kræver. Det er så givende at få redskaber og viden til at opdage, hvordan og hvor let det kan være at nå sit mål.

I MAKE IT HAPPEN med BIKINIEKSPRESSEN er der inkluderet et omfattende selvudviklingskoncept kaldet Time4Mytime. Dette mindsæt-koncept danner ramme omkring onlineforløbet: Hvad der skal til for at skabe livsstilsændring.

Time4Mytime kunnne sagtens være et seperat kursus, fordi indholdet og gevinsten ikke kun er forbeholdt kost og træning, - kurset skaber en gennemgående forandring som du kan tage bruge i alle henseende.

TRYK HER og læs hvordan tidligere deltagere oplevede det at inkludre en udvikling og indsigtsproces i et forløb, hvor målet handler om at tabe sig/og eller få den figur og krop man gerne vil have.

TRYK HER for at læse mere om Time4Mytime