SLANK, FIT OG FLOT FIGUR

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

SLANK, FIT OG FLOT FIGUR

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

I DAG TØR JEG GODT VÆRE ALT DET, JEG ALTID HAR VÆRET

 

I AM WHO I AM og jeg er ikke ked af at være "Line unploged". Når du møder mig, vil du se en dame, der har mærket livet helt derinde, hvor livet også kan gøre ondt. Jeg er passioneret og livsglad, har gennem livet taget imod livets udfordringer med tilgangen:

- Der er ikke noget der er skidt, uden det er godt for noget andet

- Jeg kan ikke vælge hvad livet byder på, men jeg kan selv vælge min indstilling,

- Størst af alle dyder er taknemmelighed, der i den grad beriger mit liv hver dag.

Jeg forestiller ikke at være et overmenneske der kommer fra planeten Perfekt World. Jeg har taget mine kampe her i livet, men har valgt at være kriger frem for offer. Jeg har gennem livet søgt høj og lavt for at opdage, hvordan livet kan leves med livskvalitet - SELVOM den ikke præsenteres på et sølvfad.  

DER VAR ENGANG EN LINE DER VAR BANGE. At bjærge mig selv fra den sky unge pige med angst og spiseforstyrrelse til i dag at være ressourcestærk og mest af alt ganske enkelt: Lykkelig - Passioneret - livsglad, det er det jeg har baseret Time4Mytime på. Fordi da jeg havde bjærget mig selv, opdagede jeg den røde tråd i, at bag os alle ligger udendelige ressourcer og potentiale, der bare venter på, at vi opdager det. Jeg opdagede mit - vinkede farvel til Janteloven. Min passion i dag er passeret på, at vi alle opdager hvor fantastisk vi er. 

Time4MYtime har formet mig. En fantastisk selvudvikling og øjenåbner til den livskraft der former passion. En rejse fra ønske til handling., en selvudvikling der fungerer som dåseåbner til "livssaften"  - handlekraften - potentialet. En "manual" til at finde den indre kraft vi besidder, fyrre op under den og omsætten den til rå, ægte livskvalitet på hjul. 

Jeg er selv "produkt" af Lifequality Fit Lifestyle træning Læs mere TRYK HER)  og er hudærlig omkring at jeg engang ikke gad at træne med alt der kunne sidde på mig, men heller ikke kunne leve med konsekvensen af ikke!. En dag fik jeg et wake-up call - som jeg (som mange gange tidligere) kunne have ignoreret, men denne gang erklærede jeg NU DET NU - og det blev praktisk talt en total life changer for mig.

Jeg er indehaver af Klinik Lifecare til hverdag, hvor jeg - efter 25 år stadig praktiserer alternativ behandling. Læs mere her: www.kliniklifecare.com

Desuden har jeg virksomhed med kurser i personlig udvikling for både privatpersoner og virksomheder

Læs min BLOG - TRYK HER

Ønsker du at vide mere om mig og min baggrund? Læs her 

TRYK HER - Hvis du gerne vil have tale med mig om forløbet med Bikiniekspressen kunne være noget for dig, 

 

 

Mit motto: Kamp til stregen -accept hele vejen

Ommøblering af mormorarmen

Jeg startede fra bunden med små vægte

Fra str 40 til 34

10 kg på 4 mdr - trods overgangsalder

Godt jeg havde det sjovt imens - fordi jeg elsker resultatet