SLANK, FIT OG FLOT FIGUR

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

SLANK, FIT OG FLOT FIGUR

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

TRÆNING PÅ BEGYNDERNIVEAU

Mange kvinder, der ikke før har trænet, kan godt føle sig lidt "lost", i et fitness center, have følelsen af, at hverken landevejen eller gulvet er en attraktivt træningsform. 

Værd at tænke på er, at vi skal tilpasse vores vaner, viden og ikke mindst træningsglæde for at få resultat af træning.

Træningsglæden er en livskvalitet og er ultravigtig i hvorhold til at fastholde motiation.

HVORDAN OPBYGGER MAN TRÆNINGSGLÆDE?

Line har et opstartersystem kaldet: Zero2ALL-IN, hvor du starter helt fra grunden med at finde din træningspassion, tilpasse dine nye rutiner i hverdagen.

Det er nemlig vigtigt at blive fortrolig med at træne, vide hvorfor, og hvad du gør for at få succes med din træning. Når du har Line med på sidelinien, hjælper hun dig med at  nok få sammensat det program, der passer dig og dit niveau. 

Selvom det er corona lige nu, så kommer der en dag, hvor vi kan træne i et fitness center - derfor er der stadig inkluderet træningsprogrammer til træning i Fitness Center. Hjemmetræning er også effektivt. Du får træningsprogrammer til både hjemmetræning og i fitnesscenter.

På onlinekurset vil Line give dig tilstrækkelig med information om, hvad der virker i forhold til de resultater, du gerne vil kunne se og mærke. Vigtigt er det, at du bliver fortrolig med din træning, så du kan inkludere den i din hverdag ... lige så let som du børser tænder.

TRYK HER hvis du gerne vil høre mere om om, hvordan du også får resultater med 6 ugens onlineforløbet: MAKE IT HAPPEN med BIKINIEKSPRESSEN